Maikel

Ik heb de zonnepanelen nu 1 week en gisteren was het nog niet eens zo’n mooi weer, maar steeg de watertemperatuur naar 27°C. Het mooie was dat we bij een vriend op visite waren die een kleiner bad hebben en daar was de temperatuur slechts 22°C. Het werkt dus goed. Wel heb ik de toevoer geknepen dat de omloop langzamer is dan in het begin. Verder wil ik je bedanken voor alle goede service die je hebt geleverd. Hiermee bedoel ik vanaf het moment dat we het 1e contact hadden via internet tot en met de aflevering. Ik wist vanaf het begin dat levering zou geschieden vanaf half juni. Dit gebeurde ook. Alles is perfect aangesloten ook het deel wat met pvc gedaan is dat heb je ook nog gedaan terwijl dit niet van te voren was afgesproken. Iedereen kan bij ons komen kijken en kan ons gewoon bellen.

Maikel